Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  4:57 μμ
 
wm small
Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 13:59

Παναιτωλικός: Ισόπαλη η Κ17, έχασε η Κ15

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι ομάδες μας Κ17 και Κ15 αντιμετώπισαν σήμερα τις αντίστοιχες του ΠΑΟΚ στο Emileon για τα πρωταθλήματα Υποδομής της Super League.

Η Κ17 ήρθε ισόπαλη 2-2. Προηγήθηκε με τον Παπανικόπουλος και ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ σε 1-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στη συνέχεια, αλλά ο Θεοτοκάτος διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Αγωνίστηκαν οι: Τσεκούρας, Φραγκούλης (75′ Παπαχρήστος), Νταλιάνης, Λαζαρίδης, Κωνσταντόπουλος, Σκιαδάς, Θεοτοκάτος, Δήμος (65′ Ντούλιας), Μπελεβώνης, Παπανικόπουλος, Καρατσόλης (60′ Τρομπούκης).

Η ομάδα Κ15 έχασε με 3-0 από τον ΠΑΟΚ που προηγήθηκε 1-0 στο ημίχρονο. Παρά τις αρκετές απουσίες ο Παναιτωλικός είχε ευκαιρίες για την ισοφάριση, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Αγωνίστηκαν οι: Πουλιάνας, Κραμποκούκης (41′ Μπαγιάτης), Κουνάβας, Τσαμπάς, Καλογερόπουλος, Ρουπάκης (73′ Κοντούρης), Νικολάου, Ζέκα (73′ Αυγέρης), Παπαδόπουλος (73′ Μπαρμπαγιάννης), Γκρέστας, Κοκκόσης.

 

Διαβάστηκε 443 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.