Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:55 μμ
 
wm small
Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 13:50

Μια μπεκάτσα….. στις κερκίδες, στον αγώνα Παναιτωλικός – Α.Ε.Κ!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένας σπάνιος και μοναδικός επισκέπτης έκανε την εμφάνισή του χθες το βράδυ στις κερκίδες του γηπέδου του Παναιτωλικού  κατά την διάρκεια της ανάπαυλας του παιχνιδιού Παναιτωλικός – Α.Ε.Κ. Μια μπεκάτσα προσγειώθηκε στην μεγάλη κερκίδα προς έκπληξη μικρών και μεγάλων.

Το άγριο πουλί που φέρει τον τίτλο της βασίλισσας του δάσους, γνωστή και ως «βελουδομάτα» φαίνεται ότι έχασε τον προσανατολισμό της κατά την διαδρομή της προς την παραλίμνια περιοχή, από τον δυνατό φωτισμό των προβολέων του γηπέδου και στάθηκε ανάμεσα στους φιλάθλους.

Στην συνέχεια στάθηκε σε σταντ φωτογράφου μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ δεν αντιστάθηκε καθόλου στον υπεύθυνο που την έπιασε και την απομάκρυνε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το πανέμορφο πουλί έφερε γούρι στον Παναιτωλικό.

kainourgiopress.gr

 

Διαβάστηκε 419 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.