Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:14 πμ
 
wm small
Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018 22:32

Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου στο Θέρμο για λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας εν όψει χειμερινής περιόδου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την 23η Νοεμβρίου  ημέρα Παρασκευή  και ώρα 10:00 πμ, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτίριο του Δημαρχείου Θέρμου, με θέμα τη λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας- επικαιροποίηση του σχεδιασμού ενόψει της  χειμερινής περιόδου 2018-2019 και σκοπό τον καλύτερο συντονισμό των φορέων που εμπλέκονται σε επίπεδο δήμου σε δράσεις πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από πλημμυρικά φαινόμενα.

Παραβρέθηκαν  ο Δήμαρχος Θέρμου Σπυρίδων Κωνσταντάρας , ο Περιφερειακός Σύμβουλος και δασονόμος Θέρμου κ. Σάββας Αυγέρης , ο αναπληρωτής Διοικητής του Α.Τ Θέρμου Βασίλειος Ραφτόπουλος , ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου κ. Αλέξανδρος Θεοδωρόπουλος και ο πολιτικός μηχανικός του δήμου κ. Απόστολος Τσινιάς .

 

Διαβάστηκε 339 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.