Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:13 μμ
 
wm small
Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018 22:28

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (30/2018) της ΕΜΥ/ΕΜΚ, που ισχύει από το απόγευμα της Κυριακής 25-11-2018 μέχρι και τη Δευτέρα  26-11-2018 και δημοσιοποιήθηκε από Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, έχει ως εξής:

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα της Κυριακής (25/11) και από τα δυτικά.

Αρχικά στο Βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο θα εκδηλωθούν τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που  βαθμιαία το βραδύ της Κυριακής (25/11) θα επηρεάσουν την Δυτική Στερεά και την Δυτική Πελοπόννησο.

Τη Δευτέρα (26/11) τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν στη Δυτική Ελλάδα μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες, ενώ παράλληλα θα επεκταθούν ανατολικότερα και θα επηρεάσουν την Ανατολική Μακεδονία τη Θράκη και πιθανόν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου τα Δωδεκάνησα και τη Δυτική Κρήτη.

Από το απόγευμα  προβλέπεται ύφεση των φαινομένων.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).

Στο μεταξύ, σε έγγραφό της η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αναφέρει σχετικά: «Παρακαλούνται οι υπηρεσίες, που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, σύμφωνα με τις σχετικές εγκυκλίους της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και τον αντίστοιχο σχεδιασμό τους».

 

Διαβάστηκε 385 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.