Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:56 πμ
 
wm small
Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018 01:03

Άναψαν τα χριστουγεννιάτικα φώτα στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σχετικά νωρίτερα από άλλες χρονιές στο Αγρίνιο άναψε ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος και φωταγωγήθηκε το κέντρο του ενόψει της εορταστικής περιόδου.

Βράδυ Παρασκευής 23 Νοεμβρίου (Black Friday για την αγορά…)ξεκίνησε με τον φωτισμό η αντίστροφη μέτρηση για την εορταστική περίοδο. Το δημαρχείο απέκτησε όπως και πέρυσι τους φωτεινούς σταλακτίτες.
Φέτος μάλιστα προγραμματίζεται να φωταγωγηθούν περισσότεροι από ποτέ δρόμοι στην πόλη και πλατείες χωριών για το λόγο αυτό και οι προετοιμασίες ξεκίνησαν πριν από αρκετές ημέρες.

Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου προγραμματίζεται για την 11η Δεκεμβρίου ενώ και φέτος θα παρουσιαστεί πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων. Η Παλαιά Δημοτική Αγορά θα φιλοξενήσει την Παραμυθούπολη, στον αύλειο χώρο των αποθηκών Παπαστράτου θα λειτουργήσει το παγοδρόμιο και στην πλατεία καρουζέλ.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1127 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.