Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:33 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 17:48

Έρχεται εβδομάδα πληρωμών – Τι πληρώνεται

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πληρώνονται συντάξεις, επίδομα παιδιού και ΚΕΑ

Στην αναμονή βρίσκονται εκατομμύρια δικαιούχων για τις συντάξεις, το επίδομα παιδιού και το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, τα οποία πληρώνονται την επόμενη εβδομάδα. Αναλυτικότερα:

Συντάξεις

Από την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου έως την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν στους λογαριασμούς των συνταξιούχων οι συντάξεις. Αναλυτικά:

Δημόσιο, ΙΚΑ, ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018. ΟΑΕΕ και ΟΓΑ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018. Το ΕΤΕΑΕΠ (πρώην ΕΤΕΑ) θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018. Τα υπόλοιπα Ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα πληρώσουν την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018, κάτι που ισχύει και για τις προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

Επίδομα παιδιού

Δύο δόσεις έχουν απομείνει για το επίδομα παιδιού του 2018 και οι οποίες θα πληρωθούν σύντομα στους δικαιούχους. Η Ε’ δόση που θα είναι και η προτελευταία για φέτος, θα αφορά το δίμηνο Σεπτέμβριος-Οκτώβριος. Ο ΟΠΕΚΑ έχει προγραμματίσει την πληρωμή για τις 25-27 Νοεμβρίου. Στην πληρωμή αυτή θα συμπεριληφθούν μόνο όσοι έχουν υποβάλλει ηλεκτρονικά την αίτηση Α21 έως τις 20 Νοεμβρίου 2018 και εφόσον φυσικά έχουν εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωση.

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης – ΚΕΑ

Την τελευταία εβδομάδα του μήνα θα γίνει και η πληρωμή του ΚΕΑ Νοεμβρίου 2018. Η πληρωμή θα γίνει στις 28 Νοεμβρίου 2018, αλλά, όπως κάθε φορά, θα πραγματοποιηθεί από τις απογευματινές ώρες της προηγουμένης και συγκεκριμένα στις 27 Νοεμβρίου. Αφορά δε 318.615 δικαιούχους, ενώ θα μοιραστούν €70.943.835,97.

Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στον λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί, χωρίς κανέναν περιορισμό, για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 632 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.