Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  8:30 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 17:26

Αγρίνιο: όμορφες στιγμές στην παρουσίαση του ημερολογίου της «Ηλιαχτίδας»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με κάθε επιτυχία την περασμένη Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018, έγινε στο Αγρίνιο  η εκδήλωση παρουσίασης του ημερολογίου- ατζέντα 2019 από το Κ.Δ.Η.Φ. Α.μεΑ. «Ηλιαχτίδα» . Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο «Alexander».

Τα παιδιά της «Ηλιαχτίδας» με μεγάλο μεράκι ετοίμασαν μια υπέροχη ατζέντα γεμάτη από ζωγραφιές, εικόνες και κολάζ, την οποία παρουσίασε η κυρία Έλενα Κολοβού, Εκπαιδευτικός- Φιλόλογος Γερμανικών, κάνοντας αναφορά στον «ήλιο» και τη χρησιμότητα του ως απαραίτητο στοιχείο ζωής  ενώ το συνέδεσε με την «Ηλιαχτίδα»   Στη συνέχεια, ακολούθησε προβολή βίντεο.

Εκπρόσωποι του Δήμου Αγρινίου, Φορέων & Συλλόγων καθώς και πλήθος συμπολιτών, εκτός από την παρουσίαση  απήλαυσαν παραδοσιακά τραγούδια από τη χορωδία «Αγία Σκέπη», υπό τη διεύθυνση της κυρίας Τασολάμπρου Χρυσούλας ( Μουσικοδιδασκάλου Βυζαντινής & Παραδοσιακής Μουσικής που έχει στην κατοχή της πολλά βραβεία).

Η «Ηλιαχτίδα» ευχαριστεί  θερμά ιδιαίτερα την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τη χορωδία «Αγία Σκέπη», την κυρία Έλενα Κολοβού  καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 510 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.