Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:01 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 17:21

Με 20αδα στο Αγρίνιο η ΑΕΚ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει σχεδόν όλους τους παίκτες του διαθέσιμους.

Η ΑΕΚ πηγαίνει στο Αγρίνιο με στόχο να αντιδράσει, επιστρέφοντας στις νίκες και αποκτώντας ξανά αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας. Και το σημαντικό για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι ότι πλέον έχει αρκετές επιλογές στα χέρια του. Στην 20αδα που ανακοίνωσε η ΑΕΚ απουσιάζουν μόνο ο Μάριος Οικονόμου, ο οποίος ακόμα δεν είναι στο απόλυτο επίπεδο της ετοιμότητας του μετά τον τραυματισμό, και ο Χρήστος Αλμπάνης. Αντίθετα επιστρέφει ο Βίκτωρας Κλωναρίδης.

Αναλυτικά στην αποστολή της ΑΕΚ για το Αγρίνιο βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Άλεφ, Γιακουμάκης, Λιβάια, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ.

 

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό (19.00, ΕΡΤ 1)

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 455 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.