Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:03 μμ
 
wm small
Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018 07:14

Μπαρτσελόνα: Η «αχίλλειος πτέρνα» του Ντιέγκο Σιμεόνε

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λιντ: Αποτελεί τον πιο πετυχημένο τεχνικό στην ιστορία της Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει ένα αδύναμο σημείο και αυτό δεν είναι άλλο από την αποψινή του αντίπαλο, την Μπαρτσελόνα.

Έχει καταφέρει σχεδόν τα πάντα στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης από τον Δεκέμβριο του 2011 μέχρι και σήμερα που βρίσκεται. Κι όταν λέμε «σχεδόν» αυτό που λείπει από τη συλλογή των «ροχιμπλάνκος» όλα αυτά τα χρόνια είναι η κατάκτηση του Champions League.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να πει το παραμικρό για τον Ντιέγκο Σιμεόνε, που για τους φίλους είναι απλά ο «Τσόλο». Έχει καταφέρει να σπάσει το δίπολο της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ισπανικό πρωτάθλημα το 2014, έχει κατακτήσει το Copa Del Rey το 2013, έχει πανηγυρίσει δις την κατάκτηση του Europa League (2012, 2018), άλλες τόσες στο Ευρωπαϊκό Super Cup (2012, 2018) και του απομένει ο καημός της κούπας με τα μεγάλα αυτιά.

Αυτά σε ό,τι αφορά στον απόλυτο αριθμό αλήθειας που είναι οι τίτλοι για ομάδες τέτοιων επιπέδων και τέτοιων προϋπολογισμών.

Παρ’ όλα αυτά, όπως ο κάθε προπονητής, έτσι και ο… σκληρός και μερικές φορές τρομακτικός, Ντιέγκο Σιμεόνε, έχει αδύναμα σημεία και το μεγαλύτερο θα το αντιμετωπίσει απόψε το βράδυ στην έδρα της ομάδας του, το «Ουάντα Μετροπολιτάνο».

Διαβάστε ποιο είναι το αδύναμο σημείο του Ντιέγκο Σιμεόνε και ποια… κατάρα θα παλέψει να σπάσει στο αποψινό ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

 

Διαβάστηκε 414 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.