Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 14:44

Ολοκληρωτική καταστροφή στον ελαιόκαρπο στο Μενίδι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ανεμοθύελλα ξημερώματα της Τετάρτης προκάλεσε ολοκληρωτική καταστροφή στον ελαιόκαρπο στην περιοχή της δημοτικής ενότητας Μενιδίου.

Οι παραγωγοί, σε μια κακή χρονιά λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας,   περίμεναν πώς και πώς μετά τις τελευταίες βροχές να περισώσουν ότι μπορούν. Δεν πρόλαβαν να πουν  «δόξα σοι ο θεός»  και  έγινε «Παναγία βόηθα», με την ανεμοθύελλα να παίρνει τις τελευταίες τους ελπίδες.

Το μόνο που απομένει είναι  η  έγκρισης της  με αριθμό 7394477/21-11-2018 για Μενίδι και  της  με αριθμό 7394479/21-11-2018 για Φλωριάδα αναγγελίας  για ανεμοθύελλα από τον ΕΛΓΑ Αγρινίου.  Να σημειώσουμε πως στην όμορη περιοχή Κομποτίου  ήδη εγκρίθηκε   αντίστοιχη αίτηση από τον ΕΛΓΑ   Ιωαννίνων.

Επίσης για ανεμοθύελλα στις 18 και 19 του μήνα Νοεμβρίου δεν εγκρίθηκε αναγγελία σε περιοχές της δημοτικής  ενότητας Αμφιλοχίας.

 

Διαβάστηκε 740 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.