Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:56 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 14:41

Έως 15/12 η υποβολή δήλωσης συγκομιδής οινοποιήσιμων σταφυλιών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εγκύκλιο εξέδωσε το τμήμα Αμπέλου Οίνου και Αλκοολούχων Ποτών, βάσει της οποίας οι ψηφιακές Δηλώσεις Συγκομιδής θα υποβάλλονται με καταληκτική ημερομηνία που λήγει ένα μήνα νωρίτερα από την αρχικά προβλεπόμενη ημερομηνία (15 Δεκεμβρίου αντί 15 Ιανουαρίου 2019).

Η μετάθεση της ημερομηνίας κρίθηκε αναγκαία προκειμένου η διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί, ώστε τα οινοποιεία να έχουν «διαθέσιμες» τις Δηλώσεις Συγκομιδής για να υποβάλλουν ψηφιακά τις Δηλώσεις Παραγωγής, κατά την υποβολή των οποίων οι τελευταίες «αντλούν» τα στοιχεία των Δηλώσεων Συγκομιδής, όπως έχει κατ'  επανάληψη επισημάνει η ΚΕΟΣΟΕ.

Συγκεκριμένα, η Γενική Διεύθυνση Τροφίμων, Διεύθυνση Αξιοποίησης και Τεχνολογίας Τροφίμων Τμήμα Αμπέλου, Οίνου και Αλκοολούχων Ποτών αναφέρει:

Η υποβολή των δηλώσεων συγκομιδής από τους αμπελοκαλλιεργήτες για την αμπελοοινική περίοδο 2018 -2019 γίνεται μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας «Δήλωση Συγκομιδής Αμπελουργικών Προϊόντων» στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπ.Α.Α.Τ. (www.minagric.gr). Η ημερομηνία υποβολής δήλωσης συγκομιδής θα λήξει την 15η Δεκεμβρίου 2018 αντί την 15η Ιανουαρίου 2019, προκειμένου να μπορούν να ολοκληρωθούν εμπρόθεσμα οι δηλώσεις παραγωγής οίνου που έχουν κανονιστική καταληκτική προθεσμία 15/01/2019.

Διαβάστηκε 773 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία