Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  11:05 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 12:08

Υπογραφή σύμβασης έργου "ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ - ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΧΑΛΙΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ Δ.Ε. ΘΕΣΤΙΕΩΝ - ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το πράσινο φως για την έναρξη εργασιών ανακατασκευής στο οδικό δίκτυο Θεστιέων, Παραβόλας και Παναιτωλίου άναψε με την υπογραφή σύμβασης από τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου.

Το έργο:" ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΧΑΛΙΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ Δ.Ε. ΘΕΣΤΙΕΩΝ-ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ" προϋπολογισμού 400.000 ευρώ  αφορά εργασίες  συντήρησης του υφιστάμενου οδικού δικτύου και  περιλαμβάνει ασφαλτοστρωμένους, τσιμεντοστρωμένους  ή χωμάτινους δρόμους. Εκτείνεται σε όλη την γεωγραφική κατανομή των συγκεκριμένων Δημοτικών Ενοτήτων.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου δήλωσε σχετικά: «Οι εργασίες συντήρησης του οδικού  δικτύου  είναι μια σημαντική παρέμβαση στην κατεύθυνση της βελτίωσης της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Μέλημά μας είναι η ασφάλεια της μετακίνησης των πολιτών.  Με το συγκεκριμένο έργο αποκαθιστούμε φθορές ετών. Ταυτόχρονα υπογραμμίζουμε την στόχευσή μας για βελτίωση των υποδομών σε όλο το εύρος του Δήμου. Συνεχίζουμε την προσπάθεια.»

 

Διαβάστηκε 272 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα