Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:45 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 01:54

Ο Κ. Σταμούλης της ΓΕΑ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τέσσερις αθλητές και δύο αθλήτριες θα συμμετάσχει η χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος την Κυριακή (9/12) στην πόλη Τίλμπουργκ της Ολλανδίας.

Η χώρα μας επιστρέφει στη διοργάνωση ύστερα από πολλά χρονιά με μια νεανική ομάδα, που φαίνεται πως διαθέτει τα εφόδια να παρουσιάσει στο μέλλον εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η άνοδος των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων δημιουργεί προσδοκίες και ωθεί την ομοσπονδία στο να δίνει όλο και περισσότερα κίνητρα στους αθλητές και τις αθλήτριες.

Την αποστολή για το Τίλμπουργκ, πλαισιώνουν παιδιά που την περασμένη σεζόν έδωσαν πολύ καλά δείγματα και είχαν σταθερά ανοδική πορεία.

Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη και την Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου-ΓΕΑ που ένας αθλητής της, ο Κωνσταντίνος Σταμούλης θα είναι σε αυτή την ομάδα και θα εκπροσωπήσει την χώρα μας σε Πανευρωπαϊκούς αγώνες.

«Πολλά συγχαρητήρια στον ίδιο,τον προπονητή του Μπάμπη Ποσονίδη και σε όλη την ομάδα.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή συνέχεια!!», καταλήγει η ανάρτηση της ΓΕΑ στο facebook.

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 243 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.