Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:49 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 18:55

Απονομή πιστοποιητικών από τους Ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών PALSO Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών PALSO Νομού Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει εκδήλωση απονομής  των πιστοποιητικών PALSO – NOCN. Θα λάβει χώρα υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας,  στην αίθουσα ομιλιών του Επιμελητηρίου  (Παπαστράτου 53 & Σμύρνης 1, Αγρίνιο) την Κυριακή 25 Νοεμβρίου  και ώρα 6 μ.μ.

Θα προηγηθεί ομιλία με θέμα «Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας σε ένα οργανωμένο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ως απαραίτητο εργαλείο στην παγκοσμιοποιημένη κοινωνία. Παρουσίαση των εξετάσεων LAAS – PALSO και του Ευρωπαϊκού Χαρτοφυλακίου (European Portfolio), απαραίτητο εφόδιο για τους νέους που θα αναζητήσουν μια θέση στην αγορά εργασίας στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται»  με ομιλήτρια την Βαρβάρα Τζημορώτα, Εφορο PALSO της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών.

Μετά το πέρας  της εκδήλωσης, θα γίνει κλήρωση εκπαιδευτικών βοηθημάτων και προϊόντων τεχνολογίας.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 492 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.