Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:26 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 18:38

Επιχορήγηση στον δήμο Ξηρομέρου για τους παιδικούς σταθμούς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι πρώτες 7 εντάξεις ύψους 1 εκατ. ευρώ για την εναρμόνιση των δημοτικών βρεφικών, παιδικών & βρεφονηπιακών σταθμών με τις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου.

Επιχορήγηση ύψους 1 εκατ. ευρώ εγκρίθηκε για επτά Δήμους της χώρας, με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης για την προσαρμογή λειτουργούντων δημοτικών βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις τεχνικές και κτιριακές προδιαγραφές που θέτει για πρώτη φορά το νέο θεσμικό πλαίσιο αδειοδότησης, με σκοπό την απρόσκοπτη και ασφαλή φιλοξενία των παιδιών.

Mεταξύ αυτών και ο δήμος Ξηρομέρου που επιχορηγείται με 150.000 ευρώ.
Με τη συγκεκριμένη Πρόσκληση θα διατεθούν συνολικά 95 εκατ. ευρώ στους 325 Δήμους της χώρας για το σύνολο των 1.700 λειτουργούντων δημοτικών σταθμών τους, ενώ η κατανομή της χρηματοδότησης έχει ανώτατο ύψος τις 50.000 ευρώ ανά σταθμό.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 235 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.