Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:24 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 12:03

Με κάθε επισημότητα τιμήθηκε η Εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου και ο εορτασμός της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στο Αγρίνιο.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την έπαρση της σημαίας στην πλατεία Μαρίας Δημάδη. Ακολούθησε επίσημη δοξολογία στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής και ομιλία  από τον Αστ. Υ/δντη (Ε.Λ.ΑΣ ) Καρίνο Παύλο, Γραμματέα Ε.Α.ΑΣ Ν.Αιτ/νίας.

Αμέσως μετά  πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Πεσόντων στην πλατεία Μαρίας Δημάδη από τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλη Φωτάκη, τον Αστ. Διευθυντή Ακαρνανίας Ταξίαρχο Δημήτρη Παπαευθυμίου, τον Εκπρόσωπο του Ανώτερου Δ/τη Φρουράς Μεσολογγίου Β. Βλάχου, τον Υπ/τη Π.Υ. Αγρινίου  Π. Στούμπου, τον εκπρόσωπο της Ένωσης Αποστράτων Αξ. Αι/τνίας   Α.Σκουρλάτο, τον εκπρόσωπο της ΝΔ Σπήλιο Λιβανό, τον πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Β. Τσούνη  και τον πρ. του Ανεξάρτητου Συνδέσμου Εφέδρων Κ.Λιάπη.      

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Βασιλείου            Παναγόπουλου.

Τιμές απέδωσε  η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου.

 

Διαβάστηκε 399 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.