Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  6:26 πμ
 
wm small
Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 17:19

Εκλογές στις 25 Νοεμβρίου για τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Αιτωλοακαρνανίας (Κυρ 25/11/2018 18:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιτωλοακαρνανίας θα πραγματοποιήσει Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και εκλογές την Κυριακή 25 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στα γραφεία της Β΄ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας, οδός Διαλέτη 4 στο Αγρίνιο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνδέσμου, δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη. Η ετήσια συνδρομή είναι 5 ευρώ και μπορεί να καταβληθεί κατά την ημέρα των εκλογών.
«Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιτωλοακαρνανίας καλεί όλους τους συναδέλφους δημόσιου και ιδιωτικού τομέα να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία και να ενισχύσουν τα πλαίσια δράσης του.
Τη διετία που πέρασε η στόχευση του Συνδέσμου ήταν  εξωστρεφείς εκδηλώσεις όπως το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Λογοτεχνίας που διοργανώθηκε στο Αγρίνιο  καθώς επίσης  και η  ανάδειξη σημαντικών θεμάτων της πνευματικής ζωής του τόπου μας», αναφέρει η ανακοίνωση του συνδέσμου.
 
Διαβάστηκε 328 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.