Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  3:35 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 13:50

«Στην Αιτωλοακαρνανία η Γεωπονική Σχολή»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Γεωπονική Σχολή θα ιδρυθεί στην Αιτωλοακαρνανία όπως έχει εξαγγελθεί. Αυτό ξεκαθαρίζουν κυβερνητικές πηγές με αφορμή τα σενάρια που προέκυψαν μετά τη συνάντηση του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου με τον δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και από το… δελτίο τύπου του τελευταίου.

Τονίζεται εξάλλου πως πρόκειται περί παρερμηνείας των όσων ο υπουργός είπε στη συνάντηση στην οποία, σύμφωνα με τον δήμαρχο Ήλιδα,ς δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει όλα τα στοιχεία και την πρόταση για ίδρυση Γεωπονικής Σχολής στην Ηλεία.

Κατά τα λοιπά οι εξελίξεις για την αναδιάταξη του χάρτη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αιτωλοακαρνανία αναμένονται άμεσα καθώς ολοκληρώθηκε το πόρισμα της ειδικής επιτροπής συγχώνευσης ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και Πανεπιστημίου Πατρών και το νομοσχέδιο αναμένεται να κατατεθεί μέχρι το τέλος του 2018.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 403 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.