Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  10:59 πμ
 
wm small
Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 23:31

Κάτοικοι Ζευγαρακίου προχωρούν σε διαμαρτυρία έξω από το Δημαρχείο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διαμαρτυρία πρόκειται να πραγματοποιήσουν αύριο ,Δευτέρα 19/11, στις 11.30 έξω από το δημαρχείο Αγρινίου κάτοικοι από το Ζευγαράκι Μακρυνείας, με αίτημα την άμεση αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες του περασμένου Δεκεμβρίου .

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση  η διαμαρτυρία θα γίνει «για προβλήματα που προέκυψαν από τις πλημμύρες Δεκεμβρίου 2017 και δεν αποκαταστάθηκαν ακόμα…», ενώ «παρακαλούνται οι κάτοικοι για καθολική συμμετοχή» στη διαμαρτυρία. Σχετική απόφαση είχαν λάβει στην πρόσφατη γενική συνέλευση τους.

Γύρω στις 12, αντιπροσωπεία των κατοίκων πρόκειται να έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Γ. Παπαναστασίου για να του εκθέσουν τα αιτήματά τους, με βασικότερο την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών και τον καθαρισμό των ρεμάτων το πολύ μέχρι τα Χριστούγεννα.

agrinionews,gr

 

Διαβάστηκε 434 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.