Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  11:46 μμ
 
wm small
Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 21:30

Αγρίνιο: Προσομοιωτής οδήγησης έκανε μάθημα σε παιδιά για τη ζώνη και το αλκοόλ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για να γίνει κατανοητό πως είναι η οδήγηση χωρίς ζώνη και τι μπορεί να σου συμβεί ακόμη και με 7 χιλιόμετρα την ώρα σε τέτοια περίπτωση, σήμερα το ‘Ιδρυμα Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» παρουσίασε ένα εντυπωσιακό σεμινάριο με προσομοιωτής οδήγησης(βίντεο)! Επίσης υπήρχε εξομοίωση της οδήγησης και υπό την επήρεια μέθης, ακόμη και την περίπτωση ελάχιστης κατανάλωσης αλκοόλ.

Η δράση  έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στο Αγρίνιο στο περιθώριο της εκδήλωσης που διοργάνωσε στο Μουσικό Σχολείο η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου, η Υπηρεσία Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής Αγρινίου και οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, όπου, εκτός των άλλων, κατά την διάρκεια της μίλησε και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου – Βασιλοπούλου.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν σχολεία της περιοχής για ανάλογες δραστηριότητες που καλλιεργούν τις κοινωνικές δεξιότητες και γίνονται παράγοντας αποτροπής της ανομίας, όπως ήταν και το κεντρικό θέμα της ημερίδας.

agrinionews.gr

 

 

Διαβάστηκε 387 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.