Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  2:22 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 01 Ιανουαρίου 2015 00:00

Όροι Χρήσης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης. Η περιήγηση στο AgrinioBestOf.gr και η χρήση των υπηρεσιών που προσφέρει συνεπάγεται ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους αυτούς.

Λειτουργία.

Το AgrinioBestOf.gr πράττει τις οφειλόμενες ενέργειες για συνεχή λειτουργία του ιστότοπου. Ωστόσο, καθώς οι τεχνικές παράμετροι της λειτουργίας του site δεν εξαρτώνται πάντα από το AgrinioBestOf.gr , δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί την αδιάλειπτη λειτουργία του και δεν φέρει ευθύνες για οποιαδήποτε καθυστέρηση . Εξάλλου δεν εγγυάται ότι τυχόν αρχεία (έγγραφα, εικόνες, ηχητικά, βίντεο, σενάρια εντολών κοκ), που ενδέχεται να είναι διαθέσιμα στο site είτε μέσω παραπομπών σε άλλους ιστότοπους, είναι ελεγμένα για ιούς υπολογιστών ή πάσης φύσης κακόβουλο λογισμικό. Αποτελεί ευθύνη των επισκεπτών να έχουν στις συσκευές τους τις κατάλληλες προφυλάξεις από τέτοιου είδους κακόβουλα λογισμικά.

Πνευματικά δικαιώματα.

Το σύνολο του περιεχομένου του AgrinioBestOf.gr διατίθεται στους επισκέπτες αποκλειστικά για προσωπική χρήση. Επιτρέπεται η αντιγραφή και η αναδημοσίευση άρθρων μόνο υπο την προυπόθεση να αναγράφεται η πηγή. Σε διαφορετική περίπτωση σπαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου χωρίς γραπτή άδεια της Διεύθυνσης του AgrinioBestOf.gr

Πνευματική ιδιοκτησία τρίτων.

Υλικό πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων που τυχόν περιλαμβάνεται στο περιεχόμενο του AgrinioBestOf.gr έχει χρησιμοποιηθεί για λόγους ενημέρωσης. Αφαιρείται άμεσα εφόσον ζητηθεί από τους δικαιούχους του.

Σχολιασμός.

Οι αναγνώστες του AgrinioBestOf.gr έχουν τη δυνατότητα σχολιασμού στα άρθρα. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τονίζεται ρητά ότι το AgrinioBestOf.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια και διατηρεί το δικαίωμα να διαγραφής συκοφαντικών και υβριστικών σχολίων καθώς και σχολίων που παραβιάζουν την κείμενη νομοθεσία.

Ευθύνη.

Το AgrinioBestOf.gr δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε δήλωση τρίτου προσώπου, οργανισμού ή εταιρείας που ενδέχεται να υπάρχει στο περιεχόμενό του (κείμενα, εικόνες, ηχητικά αποσπάσματα ή βίντεο).

Σύνδεσμοι.

Στις αναρτήσεις του AgrinioBestOf.gr ενδέχεται να υπάρχουν παραπομπές σε άλλες ιστοσελίδες. Το AgrinioBestOf.gr δεν ελέγχει τις ιστοσελίδες αυτές και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενό τους. Η χρήση των συνδέσμων γίνεται για διευκόλυνση των επισκεπτών του χωρίς ωστόσο να συνεπάγεται ευθύνη για το υλικό τους.

Διαφημίσεις.

Το AgrinioBestOf.gr προβάλλει διαφημιστικά μηνύματα. Δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων για τις οποίες αρμόδιοι είναι οι διαφημιζόμενοι, είτε πρόκειται για ιδιωτικές εταιρείες, είτε φορείς του δημοσίου.

Πληροφορίες:

To AgrinioBestOf.gr καταβάλλει τις δέουσες προσπάθειες ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από ακρίβεια και σαφήνεια. Ωστόσο, καθώς δημοσιεύει πλήθος πληροφοριών, πολλές εκ των οποίων προέρχονται από τρίτα πρόσωπα, όπως για παράδειγμα οι ανακοινώσεις, τα άρθρα κ.α. , δεν είναι πάντα σε θέση να επαληθεύσει τις πληροφορίες αυτές και για το λόγο αυτόν δεν εγγυάται για την ακρίβεια τους.

Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων «GDPR»

Το AgrinioBestOf.gr επιχειρώντας να συμβαδίσει πλήρως με τους κανόνες που ορίζονται από την Ε.Ε. και τους ελληνικούς νόμους, σας ενημερώνει ότι:

1ον) Tα προσωπικά σας δεδομένα δεν συλλέγονται από το AgrinioBestOf.gr, ούτε από κάποιο πρόσθετο πρόγραμμα, τρίτων, το οποίο χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της λειτουργικότητάς του.

2ον) Τα σχόλιά σας προβάλλονται χωρίς τη δημοσίευση των προσωπικών σας δεδομένων. Τα προσωπικά σας δεδομένα, διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου και όνομα, που χρησιμοποιήσατε στην δημιουργία του σχολίου, δε δίνονται σε τρίτους και μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή τους με σχετικό αίτημα σας από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο info [at] agriniobestof.gr

3ον) Το AgrinioBestOf.gr προβάλει διαφημίσεις από τις τοπικές επιχειρήσεις του Αγρινίου. Οι τοπικές διαφημίσεις δεν παρέχουν κάποιου είδους παρακολούθησης ή αποθήκευσης προσωπικών δεδομένων. 

 

Διαβάστηκε 4446 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018 19:32
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.