Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  4:28 πμ
 
wm small
Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018 14:44

Το όφελος της διακοπής για τον Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ευεργετικά για τον Παναιτωλικό αναμένεται να λειτουργήσει η διακοπή του πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας. Το μεγαλύτερο όφελος που μπορεί να αποκομίσει ο Παναιτωλικός από αυτή τη διακοπή, είναι η επιστροφή των τραυματιών.

Ο λόγος για τους Μοράρ, Πάουλο και Έρικσον οι οποίοι έχασαν τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του Αγρινίου με Κισσαμικό για το Κύπελλο και με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Ειδικά στα δύο πρώτα ήταν ιδιαίτερα αισθητή η απουσία τους από το γήπεδο καθώς ο Παναιτωλικός είχε πρόβλημα στη λειτουργία του στον χώρο του κέντρου (Πάουλο και Έρικσον) ενώ δεν σκόραρε (Μοράρ) σε συνδυασμό και με την έλλειψη του Καμαρά ο οποίος είχε αισθανθεί κάποιες ενοχλήσεις και είχε χάσει αυτά τα παιχνίδια.

Με τον ΠΑΟΚ και την επιστροφή του Καμαρά ο οποίος πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναιτωλικού, ίσως δεν φάνηκε τόσο η απουσία του Ρουμάνου, αν και αυτό δεν αλλάζει ότι αποτελεί σημείο αναφοράς στο ρόστερ της ομάδας και έναν από τους ποιοτικότερους φορ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μετά τη διακοπή λοιπόν, επιστρέφουν τρεις βασικοί ποδοσφαιριστές του «Τίτορμου» που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και αυτό βέβαια θα ανακουφίσει τον Τραϊανό Δέλλα που θα μπορεί να καταστρώσει τα σχέδια του ενόψει ΑΕΚ υπολογίζοντας τους.

Εκτός όμως από τις παραπάνω επιστροφές, ένα ακόμη θετικό της διακοπής, είναι ότι θα υπάρξει ο χρόνος να καθαρίσει το μυαλό των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού επιτελείου και όσων εμπλέκονται με το αγωνιστικό τμήματα, έπειτα από τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε όλες της διοργανώσεις.

Ο Παναιτωλικός έχει να κερδίσει από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τα δύο γκολ του Μάζουρεκ στα Γιάννινα το Σάββατο 20 Οκτωβρίου.

Από εκεί και έπειτα έχουν ακολουθήσει η ισοπαλία (1-1) με τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο την Κυριακή 28 Οκτωβρίου. Η ισοπαλία με σκορ 0-0 στα Χανιά κόντρα στον Κισσαμικό για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου. Η ήττα με σκορ 3-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη το Σάββατο 3 Νοεμβρίου με την χειρότερη φετινή εμφάνιση, ανακοινώσεις των οργανωμένων περί στήριξης και όλα όσα ακολούθησαν με αρκετή γκρίνια, δικαίως, και προβληματισμό στις τάξεις των φίλων του Παναιτωλικού.

Τέλος, την περασμένη Κυριακή 11 Νοεμβρίου, ο Παναιτωλικός αν και έδειξε το καλό του πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο και υπήρχαν διαστήματα κατά τα οποία είχε τον έλεγχο, αγωνίστηκε με πάθος και αν δεν ήταν άτυχος (ίσως και με διαφορετικό διαιτητή) να μπορούσε να υποχρεώσει σε γκέλα τον ΠΑΟΚ μέσα στο σπίτι του.

Αυτό σημαίνει ότι ο Παναιτωλικός δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης για τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ημερολογιακά μέχρι το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ θα έχει συμπληρώσει ένα μήνα χωρίς νίκη.

Πρέπει λοιπόν στο διάστημα της διακοπής, δεδομένου πως δεν υπάρχει και κάποιος διεθνείς, ο Τραϊανός Δέλλας να βρει τον τρόπο για να χτυπήσει την πρώην ομάδα του…

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 791 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.