Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  8:11 πμ
 
wm small
Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018 11:06

Η «Ηλιαχτίδα» καλεί στην παρουσίαση ημερολογίου στο Αγρίνιο (Τετ 21/11/2018 17:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία (Α.μεΑ.) – Γονέων και Φίλων «Ηλιαχτίδα», ενημερώνουν ότι την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 5:30 το απόγευμα στο Ξενοδοχείο «Alexander» στο Αγρίνιο θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση ημερολογίου – ατζέντας του συλλόγου για το 2019.

Το ημερολόγιο – ατζέντα διακοσμείται από ζωγραφική – εικόνες και κολάζ των παιδιών του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «Ηλιαχτίδα».Η παρουσίαση θα πλαισιώνεται από σχετικό video και χορωδία.

Αντίτυπα του ημερολογίου – ατζέντας διατίθενται προς πώληση (5 ευρώ) στο χώρο της «Ηλιαχτίδας» επί της οδού Βαλτινού 2 και Μεσολογγίου στο Αγρίνιο.

«Παρακαλούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν όπως πάντα και αυτή μας την προσπάθεια, προς όφελος των παιδιών μας και των οικογενειών τους» αναφέρει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία – Γονέων και Φίλων «Ηλιαχτίδα».

 

Διαβάστηκε 781 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.