Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:13 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 18:12

Πρόσκληση από την ΟΓΕ Αγρινίου στον εορτασμό του Πολυτεχνείου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι εξεγερμένοι του Πολυτεχνείου, 45 χρόνια πριν, φώναζαν “Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία”,σύνθημα επίκαιρο και στις μέρες μας που καταστρατηγούνται βασικά δικαιώματα του σύγχρονου ανθρώπου όπως στην εργασία,στην- δωρεάν- παιδεία και στην ελευθερία.

Η εμπλοκή της χώρας μας στα γεωπολιτικά σχέδια του ΝΑΤΟ κανένα εφησυχασμό δεν μπορεί να φέρει.

Τα Βαλκάνια και η ευρύτερη περιοχή της Αν. Μεσογείου είναι ένα καζάνι που βράζει. Το τσουνάμι των θαλασσοπνιγμένων προσφύγων το αποδεικνύει. Η αξία και ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή δεν βάζει φρένο στους ιμπεριαλιστικούς χειρισμούς.

Γυναίκα νέα,άνεργη φοιτήτρια,αγρότισσα,αυτοαπασχολούμενη, συνταξιούχα ,που δεν επαναπαύεσαι με την εικονική ευημερία της δήθεν ανάπτυξης που ζούμε, η ομάδα γυναικών της ΟΓΕ Αγρινίου σε καλεί να συμμετέχεις στην εκδήλωση εορτασμού της εξέγερσης του Πολυτεχνείου το Σάββατο 17 Νοέμβρη στις 6.30 μμ στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο. 

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 879 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.