Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  11:58 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 17:36

Νοσοκομείο Αγρινίου: Έξι νέες προσλήψεις και χρηματοδότηση για εξοπλισμό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας – Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου, ανακοινώθηκε ότι μετά από σχετική απόφαση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ και σε υλοποίηση αντίστοιχων αποφάσεων του Δ.Σ. του νοσοκομείου που συνοδεύτηκαν με δέσμευση των απαιτούμενων πιστώσεων, εγκρίθηκαν οι παρακάτω προσλήψεις:

– Τέσσερις ΔΕ Νοσηλευτών/Βοηθών Νοσηλευτικής
– Μία ΠΕ Βιολόγων/Χημικών/Βιοχημικών
– Μία ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων/Τεχνολόγων ιατρικών εργαστηρίων

Παράλληλα με την παραπάνω εξέλιξη, με σχετική απόφαση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ εγκρίθηκε, από άποψη σκοπιμότητας, η προμήθεια ειδών ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων συνολικού προϋπολογισμού 140.120 ευρώ για την Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου και συγκεκριμένα:

• Ένας έγχρωμος Ακτινολογικός Υπερηχοτομογράφος, προϋπολογισμού 62.000 ευρώ.
• Ένα οφθαλμολογικό μικροσκόπιο, προϋπολογισμού 78.120 ευρώ.

«Υλοποιήθηκαν στο έπακρο όσα μέχρι σήμερα είχαμε εξαγγείλει. Προχωράμε στην υλοποίηση και των επόμενων στόχων που έχουμε θέσει και θα σας ενημερώσουμε σχετικά» αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση της Διοίκησης του νοσοκομείου.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 794 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.