Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:48 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 01:28

Ο σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες Περιφερειακής Ενότητας Αιτ/νίας Απόστολος Λουκάς,συνεχίζει την αδειοδοτούμενη δράση του απ το Υπουργείο Παιδείας. Σήμερα επισκευθηκε το 6ο Γ.Ε.Λ. Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες Περιφερειακής Ενότητας Αιτ/νίας Απόστολος Λουκάς,συνεχίζει την αδειοδοτούμενη δράση του απ το Υπουργείο Παιδείας "Ενημερωτικές Ομιλίες σε σχολεία Δ/βάθμιας εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αιτ/νίας, με σκοπό την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την αλληλεγγύη, σε θέματα αναπηρίας,προσβασιμότητας ΑΜΕΑ, οδηγικής συμπεριφοράς και εθελοντισμού σε μαθητές.

image 10

Κ κα Σάντυ Κρητικού μιλάει στους μαθητές του 6ου Γ.Ε.Λ. Αγρινίου

image 08

Σήμερα μιλήσαμε στο 6ο ΓΕΛ Αγρινίου,για τις αναπηρίες,την προσβασιμότητα,την οδηγική συμπεριφορά ως μέσο πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων και τον εθελοντισμό.Στα πλαίσια της αδειοδοτούμενης δράσης,απ το Υπουργείο Παιδείας , του Συλλόγου Α.με.Α Π.Ε. Αιτ/νίας Απόστολος Λουκάς ¨Ενημερωτικές ομιλίες σε σχολεία Δ/βάθμιας εκπαίδευσης, της Περιφέρειας Αιτ/νίας. Συντονίστρια και ομιλήτρια στην δράση ήταν η πρόεδρος του συλλόγου Α.με.Α Αιτ/νίας, Κλινική Ψυχολόγος Ελισάβετ Κρητικού-Καραμπούλη, με την υποστήριξη της εθελόντριας του συλλόγου μας, κας Μαίρης Ζαμπαντιώτη.

Ευχαριστούμε εκπαιδευτικούς και μαθητές για την φιλοξενία.

image 07

Η κα σάντυ Κρητικού και η κα Μαίρη Ζαπαντιώτη στην αυλή του 6ου ΓΕΛ Αγρινίου

image 02

image 11

 

Διαβάστηκε 3587 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 02:05
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.