Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:29 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 18:40

Εορταστική εκδήλωση από το ΚΑΠΗ του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για την Τρίτη Ηλικία, την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου, το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας.

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ το 1990, η 1η Οκτωβρίου έχει ορισθεί ως παγκόσμια ημέρα για την Τρίτη Ηλικία, με σκοπό ν’ αποτίσει φόρο τιμής στους ηλικιωμένους, αλλά και να καταδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Στη σύγχρονη δε εποχή, οι ηλικιωμένοι παίζουν έναν ολοένα σημαντικότερο ρόλο, μέσω του εθελοντικού έργου τους, της μετάδοσης των εμπειριών και των γνώσεών τους, της βοήθειας που δίνουν στα παιδιά τους, αναλαμβάνοντας να φροντίζουν τα εγγόνια τους, αλλά και της αυξανόμενης συμμετοχής τους στην αγορά εργασίας.

Διαβάστηκε 1841 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.