Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:31 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 13:46

Μεσολόγγι: O Δημήτρης Αθανασόπουλος στον Διεθνή Αγώνα της Σπάρτης (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διοργανώθηκε στη Σπάρτη διεθνής αγώνας 6 χιλιομέτρων με 20 εμπόδια γνωστός ως «Spartan race Greece». Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν και ο Μεσολογγίτης Δημήτρης Αθανασόπουλος ο οποίος βγήκε εκατοστός εικοστός πέμπτος ανάμεσα στα 600 άτομα που συμμετείχαν.

Το Spartan Race είναι η κορυφαία διοργάνωση αγώνων μετ’ εμποδίων προσφέροντας την κατηγορία Open που απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα αθλητών αλλά και τις κατηγορίες Age Group και Elite που απευθύνονται σε άτομα που θέλουν να ανταγωνιστούν τους κορυφαίους από όλο τον κόσμο. Το Spartan Race είναι ο πρώτος αγώνας του είδους του που προσφέρει ατομική χρονομέτρηση, παγκόσμια κατάταξη και παράλληλα δίνει την δυνατότητα σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές τα δοκιμάσουν τους εαυτούς τους σε διαφορετικούς αγώνες σε όλο τον κόσμο.

Οι 3 κύριες διαδρομές των Αγώνων είναι:

Sprint
Το Spartan Sprint βάζει στην άκρη την αντοχή και δοκιμάζει την ταχύτητα μέσα περίπου 5 χιλιόμετρα και 20+ εμπόδια. Αποτελεί μία ιδανική εμπειρία για ένα αρχάριο αθλητή του Spartan Race και μία πολύ καλή δοκιμασία για ένα προχωρημένο αθλητή ενάντια στο χρόνο.

Super
Το Spartan Super απαιτεί και καλή φυσική κατάσταση αλλά εξίσου σημαντικό είναι και η πνευματική κατάσταση. Η απόσταση είναι περίπου 13 χιλιόμετρα με πάνω από 25 εμπόδια.

Beast
Το Spartan Beast είναι ο πιο δύσκολος και πιο μεγάλος αγώνας από τους τρεις του Spartan Race με περίπου 20 χιλιόμετρα και 30+ εμπόδια να σας χωρίζουν από την γραμμή του τερματισμού.

Πηγή: spartanrace.gr

sparti-athlits-mesologgi (2)

sparti-athlits-mesologgi (3)

sparti-athlits-mesologgi (4)

sparti-athlits-mesologgi (1)

 

Διαβάστηκε 753 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.