Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:10 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 00:13

Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια. Ένας κοινός αγώνας!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια. Ένας κοινός αγώνας της Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος - Youth Symphony Orchestra of Greece​ και του ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN ΕΛΛΑΔΟΣ.

Πλαστικά καπάκια από: Μπουκάλια, αναψυκτικά, απορρυπαντικά, διάφορες συσκευασίες, μπουκάλια ή μπουκάλες εμφιαλωμένο νερό, σαμπουάν - αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, μαρκαδόρους - στυλούς κτλ.

Στόχος η απόκτηση αναπηρικού αμαξιδίου, για συνανθρώπους μας οι οποίοι το έχουν ανάγκη. Για την συγκέντρωση πλαστικών καπακιών επικοινωνήστε στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αφήνοντας ονοματεπώνυμο και ένα τηλ. επικοινωνίας / Θέμα: Πλαστικά καπάκια.

Όλοι μαζί καταφέρνουμε πολλά περισσότερα.

 

Διαβάστηκε 1024 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.