Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 17:30

Σύντομα έρχεται η λειτουργία «Unsend» στο Facebook Messenger

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Απίθανο νέο χαρακτηριστικό προστίθεται στο Facebook Messenger και συγκεκριμένα πρόκειται για την δυνατότητα διαγραφής απεσταλμένων μηνυμάτων έως και 10 λεπτά αφούτο τα έχει στείλει. Ο χρήστης του Twitter @MattNavarra επισήμανε ότι η λειτουργία αναφέρεται ως “σύντομα” διαθέσιμη μέσα στις σημειώσεις για την έκδοση 191.0 του προγράμματος Messenger για iOS. Ο χρόνος που σας δίνει το Facebook για να διαγράψετε ένα εσφαλμένο μήνυμα, δηλαδή τα 10 λεπτά είναι αρκετά για να διορθώσει κάτι.

Η λειτουργία “unsend” του Messenger βρίσκεται στις καρτέλες από τον Απρίλιο, αφού το Facebook παραδέχτηκε ότι είχε διαγράψει ήσυχα τα μηνύματα που έστειλε ο CEO Mark Zuckerberg. Η λειτουργικότητα εντοπίστηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο κατά τη διάρκεια κάποιων δοκιμών.

aftodioikisi.gr

 

Διαβάστηκε 2750 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.