Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:45 μμ
 
wm small
Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 10:34

Παναιτωλικός: Τσοκάνης για αντί-Πάουλο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Τραϊανός Δέλλας αναζητά τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Αντριάν Λουσέρο στην μεσαία γραμμή του Παναιτωλικού και ο Τάσος Τσοκάνης φαντάζει αυτή την στιγμή ως η επικρατέστερη λύση.

Ο 27χρονος αριστερός μπακ μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός μέσος και αυτή την στιγμή φαντάζει ως η ιδανική εναλλακτική λύση προκειμένου να καλυφθεί το κενό του τραυματία Μάρκος Πάουλο.

Ο τεχνικός των Αγρινιωτών δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του νεαρού Γιώργου Λιάβα στην βαριά ήττα από τον Πανιώνιο και ως εκ τούτου προσανατολίζεται σε πιο «έμπειρες» λύσεις ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Την θέση του Τσοκάνη στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει ο Πορτογάλος Λουίς Ρότσα, ενώ ο Αλχασάν Καμαρά προορίζεται για την κορυφή της επίθεσης.

Πηγή: sdna.gr

 

Διαβάστηκε 1265 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.