Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:50 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 01:24

7 σημάδια ότι έχετε ενεργοποιήσει το Νόμο της Έλξης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ακόμα κι αν έχετε κατανοήσει καλά τον Νόμο της Έλξης, θα διαπιστώσετε ότι χρειάζεται συνήθως αρκετός χρόνος μέχρι να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας. Ενώ βρίσκεστε σε αναμονή για την καινούρια σας πραγματικότητα, μια καλή ιδέα είναι να ψάξετε για σημάδια που σας στέλνει το σύμπαν ότι τα όνειρά σας βρίσκονται καθ’ οδόν. Μια μικρή επιβεβαίωση μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε θετική προοπτική, γεγονός που είναι κρίσιμης σημασίας! Μερικές φορές, το σύμπαν σας δίνει λίγα στοιχεία για να ξέρετε ότι κινείστε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Παρακάτω περιγράφονται 7 σημάδια που αποδεικνύουν ότι βρίσκεστε στον ίδιο δρόμο με τον Νόμο της Έλξης. Να έχετε τεταμένη την προσοχή σας και όταν τα δείτε ή τα νιώσετε, χαμογελάστε γιατί αυτό σημαίνει ότι κινείστε προς τη σωστή κατεύθυνση!

1) Συνειδητοποιείτε τακτικά ότι αυτά που βιώνετε στο παρόν, αποτελούσαν τις επιθυμίες του παρελθόντος σας

Καθώς συντονίζεστε με τον Νόμο της Έλξης, γίνεστε ολοένα πιο συνειδητοί στον παρόν. Ένα από αυτά που συνειδητοποιείτε είναι πως αυτά που βιώνετε στο παρόν σας, ιδιαίτερες στιγμές της τωρινής σας ζωής, αποτελούν πράγματα που τα επιθυμούσατε στο παρελθόν.

2) Η ζωή σας έχει ροή

Η αίσθηση της ροής είναι εξαιρετικά σημαντική και αποτελεί ίσως την πιο ισχυρή απόδειξη ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Η αίσθηση της ροής προέρχεται από το γεγονός ότι όλα τα προβλήματα που ανακύπτουν, φαίνεται σαν να επιλύονται εύκολα. Την κατάλληλη στιγμή, συναντάτε τους κατάλληλους ανθρώπους ή διαβάζετε την κατάλληλη πληροφορία που θα σας βοηθήσει να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε. Ό,τι σκέφτεστε, φαίνεται να υλοποιείται πολύ σύντομα.

3) Παρατηρείτε γύρω σας επαναλαμβανόμενους αριθμούς

Μήπως βλέπετε αριθμούς να επαναλαμβάνονται στην καθημερινότητά σας; Ορισμένοι από τους πιο συνηθισμένους αριθμούς που βλέπουν οι άνθρωποι είναι το 000, το 1111, το 333 και το 444. Συμβολικά, ο καθένας από αυτούς αντιπροσωπεύει έναν αριθμό ενέργειας υψηλής δόνησης. Αναζητήστε τους σε πινακίδες, αριθμούς τηλεφώνου και ψηφιακά ρολόγια.

4) Ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια να παίζουν στο ραδιόφωνο

Επειδή προβάλλετε συναισθήματα υψηλής δόνησης, το σύμπαν φέρνει μπροστά σας τα τραγούδια που αντικατοπτρίζουν την υψηλή συναισθηματική σας κατάσταση. Δυναμώστε την μουσική και νιώστε ευγνωμοσύνη!

5) Βλέπετε τα σύννεφα να σχηματίζουν συμβολικά σχέδια

Τα σύννεφα σε σχήματα καρδιάς, χαμογελαστών προσώπων αποτελούν συμβολικούς δείκτες ότι βρίσκεστε στον σωστό δρόμο. Αν βρεθείτε έξω στη φύση, ίσως δείτε ιδιαίτερα σχήματα να εμφανίζονται σε κλαδιά ή σε δέντρα ή μπορεί να παρατηρήσετε ότι κάτι στην πραγματική ζωή σας μοιάζει πολύ με κάτι που συνέβη σε ένα όνειρο.

6) Έχετε ισχυρότερη διαίσθηση

Η διαίσθησή σας ενδυναμώνεται, γεγονός που σημαίνει ότι είστε σε άμεση συνάρτηση με την καθοδήγηση που σας στέλνει το σύμπαν. Είστε περισσότερο ευαίσθητοι στη ροή της ενέργειας και δράτε ενεργητικά. Ένα πολύ συνηθισμένο παράδειγμα είναι το να σκέφτεστε κάποιον και αμέσως μετά εκείνος να σας τηλεφωνεί. Μπορεί ακόμη να αρχίσετε να αναπτύσσετε μια ήπια ψυχική ικανότητα.

7) Λαμβάνετε φιλοφρονήσεις, εκδηλώσεις διαχυτικότητας και θετική προσοχή από τους άλλους

Όταν προβάλλετε αγάπη στον κόσμο, η αγάπη επιστρέφει σε σας. Τα πράγματα φαίνεται ότι πηγαίνουν όπως εσείς θέλετε και είναι πιθανό να λαμβάνετε περισσότερα κομπλιμέντα απ’ ό,τι συνήθως.

Όταν δείτε ή αισθανθείτε αυτά τα σημάδια αφιερώστε λίγο χρόνο για να εκφράσετε την ευγνωμοσύνη σας προς το σύμπαν που σας έφερε πιο κοντά στα όνειρά σας. Η ευγνωμοσύνη σας θα εντείνει ακόμα περισσότερο τον Νόμο της Έλξης. Όσο περισσότερο εκτιμήσετε αυτά τα σημάδια, τόσο συχνότερα θα εμφανίζονται και τόσο πιο γρήγορα θα φέρει αποτελέσματα ο Νόμος της Έλξης!

Αυτά είναι μόνο 7 σημάδια που δείχνουν ότι ο Νόμος της Έλξης είναι αποτελεσματικός για σας, αλλά υπάρχουν περισσότερα! Δεν έχετε παρά να προσπαθήσετε να τα ανακαλύψετε.

enallaktikidrasi.com

 

Διαβάστηκε 4692 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.