Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:49 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 20:10

Παράταση της θεατρικής παράστασης "Το Κοράκι" στο Θέατρο "Μπέλλος" (Αθήνα)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ

Κέκροπος 1, Πλάκα

Τηλέφωνο 2103229889

Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

Συνεχίζονται οι παραστάσεις, για την μαύρη κωμωδία του Βασίλη Αναστασίου

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21 : 30, έως και την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου.

Λίγα λόγια για το έργο

Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία με κινηματογραφικές αναφορές, που εξελίσσεται μια εφιαλτική βραδιά στο υπόγειο ενός γραφείου τελετών.
Βρισκόμαστε συγκεκριμένα σε μια επαρχιακή πόλη, κάπου στην Ελλάδα, στο γραφείο τελετών ΄΄Εις τόπον χλοερόν΄΄, όπου κάτι πολύ παράξενο συμβαίνει. Ο ιδιοκτήτης Νίνο έχει την ιδιότητα να δίνει ζωή στα πτώματα που ταριχεύει.
Ένας δολοφονημένος δικαστής, μια περίεργη σνομπ γριά και μια τραβεστί είναι τα τελευταία του «δημιουργήματα».
Οι συζητήσεις και οι φιλοσοφικές αναζητήσεις του νεαρού νεκροθάφτη, με τα ζωντανεμένα πτώματα του, δίνουν και παίρνουν κατά τη διάρκεια αυτής της εφιαλτικής «μαγικής» βραδιάς. Ερωτήματα ετών θα βρουν απαντήσεις όταν το ρολόι σημάνει 7:00 το πρωί, οι τρεις άμαξες θα ξαναγίνουν νεροκολοκύθες, κάθε πτώμα θα επιστρέψει στο φέρετρο του και ο Νίνο, απελευθερωμένος πια θα μπορέσει να προχωρήσει παρακάτω, να βγει στο φως και στην αληθινή ζωή.

Ο συγγραφέας Βασίλης Αναστασίου βάζει τα πρόσωπα του έργου να θέτουν όλα εκείνα τα ερωτήματα για το θαύμα της ζωής, την αγωνία και το άγνωστο του θανάτου. Να αυτοσαρκάζονται και να νικούν με τον τρόπο τους τον ίδιο το θάνατο.

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Βασίλη Αναστασίου, casting Αλέξανδρου Λιακόπουλου, μουσική επιμέλεια Γιώργη Κοντοπόδη, κοστούμια Ledio Konxholli.
Βοηθός σκηνοθέτη η Μαρία Μακαρόνη.
Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι ηθοποιοί : Γιώργης Κοντοπόδης, Λορέντζο Φραγκούλης ,Γιώργος Ντάβος,.
Συμμετέχει η Αννίτα Μαυρομιχάλη

Διάρκεια παράστασης : 90 λεπτά
Ημέρες και ώρες παραστάσεων : Τετάρτη και Πέμπτη στις 21 : 30
Τιμές εισιτηρίων : 15 ευρώ, 10 ευρώ ( φοιτητικό, ανέργων )
Παραστάσεις έως την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου

 

Διαβάστηκε 999 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.