Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  5:51 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 19:08

Με παρουσία πολύ κόσμου η ημερίδα του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Αιτωλ/νιας "ΕΝ.Α" για τον "3ο Πυλώνα Ασφάλισης"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Tην Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου στην αίθουσα της πρώην τράπεζας της Ελλάδος (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών ΕΝΑ με θέμα "3ΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ".

Εισηγητές στην ημερίδα ήταν ο κος Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και ο κος Δημήτριος Γαβαλάκης, Γενικός Γραμματέας του.

Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν κέντρισαν το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων και συνέδραμαν ουσιαστικά στην εμπέδωση της έννοιας "3ος Πυλώνας Ασφάλισης".

Επιπρόσθετα αποκρυσταλλώθηκε η ιδιαίτερα θετική συμβολή αυτού στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας καθώς και στην επίλυση του χρόνιου προβλήματος στον τομέα της κοινωνικής ασφάλισης που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ι. Σταΐκου 6, Αγρίνιο

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 865 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.