Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:31 μμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 20:29

ΟΑΕΔ: Σε ποια νέα επαγγέλματα δίνεται εποχικό επίδομα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανακοίνωση του ΟΑΕΔ για τα νέα επαγγέλματα που εντάσσονται από 1η Νοεμβρίου

Ένταξη, από 01-11-2018, στο ειδικό εποχικό βοήθημα προς ομοειδείς επαγγελματικές κατηγορίες των χορευτών – μέλη των οικείων κλαδικών ή ομοιοεπαγγελματικών σωματείων, καθώς και των τεχνικών απασχολούμενων σε ζωντανές οπτικοακουστικές εκδηλώσεις – μέλη των οικείων κλαδικών ή ομοιοεπαγγελματικών σωματείων.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει κατά το ημερολογιακό έτος που προηγείται του έτους καταβολής του βοηθήματος από 50 έως 210 ημερομίσθια σε εργασίες του κλάδου τους.

Το ύψος του ειδικού εποχικού βοηθήματος για τις παραπάνω επαγγελματικές κατηγορίες ανέρχεται στο ποσό των 458,15 € (το 70% του 25πλασίου του εκάστοτε ισχύοντος ημερομισθίου ανειδίκευτου εργάτη – Ημερομίσθιο ανειδίκευτου εργάτη 26,18 €). Για την καταβολή του οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου επαγγελματικού σωματείου.

Δείτε τη σχετική εγκύκλιο ΕΔΩ.

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 1159 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.