Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:11 πμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 20:28

Μεσολόγγι: Υποψήφιος με τον Κ. Λύρο ο Διονύσης Τσιρόγλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την υποψηφιότητα του με Κώστα Λύρο για τον δήμο Μεσολογγίου, ανακοίνωση πριν από λίγο ο Διονύσης Τσιρόγλου.

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γενικότερα στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, παρατηρείται ένας συνωστισμός υποψηφίων, μιας και αναμένεται να είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός των δημοτικών συνδυασμών.

Το μήνυμα του κ. Τσιρόγλου:

«Αγαπητοί συντοπίτες,

Ως ενεργός πολίτης, που ασχολείται με τα κοινά του τόπου μας και βιώνει την καθημερινότητα, αισθάνθηκα την ανάγκη να δηλώσω δημόσια την απόφαση μου να στηρίξω την πρωτοβουλία για διεκδίκηση της δημοτικής αρχής από τον υποψήφιο δήμαρχο Μεσολογγίου Κώστα Λύρο.

Έφτασε η στιγμή να μιλήσουμε με όρους μέλλοντος για τον τόπο μας και όλοι μαζί να αναλογιστούμε πως θα οικοδομήσουμε την επόμενη μέρα στο Δήμο μας.

Τα τόσα χρόνια προσφοράς και εθελοντισμού μου έχουν διδάξει ότι μπορείς να τα καταφέρεις μόνο όταν είσαι απαλλαγμένος από την ικανοποίηση προσωπικών συμφερόντων και μόνο όταν σε διακατέχει το αίσθημα της αλληλεγγύης.

Για τον λόγο αυτό πιστεύω ότι ο Κώστας Λύρος είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει την δυνατότητα να κάνει την αρχή για την αλλαγή στον δήμο μας.

Έίναι ένα καταξιωμένο άτομο, το οποίο έχει αποδείξει διαχρονικά, ότι ενδιαφέρεται για την πρόοδο, ενώ παράλληλα πιστεύει στον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά υποστηρίζοντας έμπρακτα με όλες του τις δυνάμεις τέτοιου είδους δράσεις και προσπάθειες.»

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 1147 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/