Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:42 μμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 19:30

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μακρυνόρος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στο τμήμα της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από το 126ο χιλιόμετρο έως το 133ο χιλιόμετρο, για την υλοποίηση εργασιών  αντιμετώπισης κατολισθήσεων στη θέση  Μακρυνόρος.

Συγκεκριμένα,με σκοπό την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία οχημάτων και εργαζομένων,αποφασίστηκαν ο περιορισμός του πλάτους του οδοστρώματος καθώς και η επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων .

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την εγκεκριμένη σχετική μελέτη του έργου, κατά το χρονικό διάστημα από 07/11/2018 έως και 07/01/2019 και από τις  07.00 το πρωί έως την δύση του ηλίου.

Κατά το εν λόγω χρονικό διάστημα, με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας, θα ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων ενώ η λήψη των επιβαλλομένων μέτρων   ανατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας.

 

Διαβάστηκε 1086 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.