Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 19:16

Μεσολογγι: παράδειγμα εντιμότητας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ανθρωπιά και η εντιμότητα φαίνεται ότι δεν έχει χαθεί ακόμα πράγμα που αποδείχθηκε σήμερα όταν ένας συμπολίτης μας έχασε το πορτοφόλι του το οποίο περιείχε σημαντικά προσωπικά του έγγραφα.

Ο Γιώργος Ψαθάς όταν αντιλήφθηκε ότι έχασε το πορτοφόλι του δήλωσε αμέσως την απώλεια στο Αστυνομικό Τμήμα Μεσολογγίου. Ωστόσο αυτό είχε βρεθεί από τον Κων/νο Κασβίκη, ο οποίος το παρέδωσε στο Τμήμα απ’  όπου το παρέλαβε ο κάτοχός του.

Ο κ. Ψαθάς αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Κασβίκη, τονίζοντας ότι ήταν μεγάλη τύχη και τιμή να γνωρίσει από κοντά έναν τόσο υπέροχο άνθρωπο, ευχαριστώντας τον θερμά για την πράξη του, η οποία όχι μόνο τον έβγαλε από τον κόπο να  κάνει πάλι την διαδικασία έκδοσης των εγγράφων που είχε στο πορτοφόλι του αλλά και να έρθουν πάλι στα χέρια του κάποια πολύ σημαντικά προσωπικά του πράγματα που είχε μέσα σε αυτό.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

aixmi-news.gr 

Διαβάστηκε 2348 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.