Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:06 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018 10:21

Β’ Εθνική Γυναικών: Με πολλά γκολ στην πρεμιέρα το Μεσολόγγι 2008

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νίκη με το ευρύ 8-0 για τα κορίτσια του Μεσολόγγι 2008 το μεσημέρι της Κυριακής στο Ενωσιακό Γήπεδο Μεσολογγίου επί της ομάδας των Αμαζόνων Θεσπρωτίας στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας.

Τρία τέρματα από τα «αποδυτήρια» για τα »κορίτσια» του Γιάννη Γουλή στην πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα καθώς την 1η αγωνιστική είχαν το ρεπό τους.

Μόλις στο 3΄σουτ της Μαρκουτσά θα κοντράρει με τη μπάλα να φτάνει στην Βρανά – Τριανταφύλλου, νέο σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα 1-0. Ένα λεπτό αργότερα στο 4΄νέο σουτ της Μαρκουτσά με την Στερου να αποκρούει σε πρώτο χρόνο, στην επαναφορά η Βρανά – Τριανταφύλλου με σουτ θα κάνει το 2-0.

Πριν καλά καλά συνέλθουν οι νεαρές αθλήτριες της ομάδας της Θεσπρωτίας από τα δυο γρήγορα τέρματα, στο 6΄η Μαρκουτσά θα εκμεταλλευτή την ασταθή απόκρουση της Στερου και με σουτ θα δώσει προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα της 3-0.

Στο 19΄ατομικη προσπάθεια της Μαρκουτσά και σουτ 4-0. Στο 31΄εκτελεση κόρνερ για την ομάδα του Μεσολογγίου, προσπάθεια απομάκρυνσης της μπάλας από την άμυνα, σουτ της Γιαννακά για να γίνει το 5-0 που θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 69΄η Γιαννακά μετά από προσωπική ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 6-0. Στο 84΄γυρισμα της μπάλας στην περιοχή, με σουτ η Φουντούλη θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε 7-0. Για να έρθει δυο λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90΄ η Τσώλου με σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ να διαμορφώσει το τελικό 8-0.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αντιπροέδρου της ομάδας του Μεσολογγίου και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Απόλλων Αθηνών του Αιγάλεω κ. Γρηγόρη Αναστόπουλου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Τζαγκαράκης, Παπαδημητρίου και η κ.α Σταθοπούλου του συνδέσμου Αχαΐας.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008: (Γιάννης Γουλής) Παναγιωτοπούλου, Γρομητσάρη (57΄Κούστα), Παπαδημητρίου Κ., Μόκκα, Γεωργαρά (70΄Τσώλου), Ευθυμίου, Αυγέρη, Γιαννακά, Βρανά – Τριανταφύλλου (55΄Παπαδογεώργου), Μαρκουτσά, Γατσούλια (70΄Φουντούλη).

ΑΜΑΖΟΝΕΣ: Στερου, Μουση, Τσελα, Μπέλλου (61΄Μπολώση Α.), Νάση, Τόλη, Στέφου (40΄λ.τ Μπολώση Μ.), Κοκορη, Γαστεράτου (57΄Λουκα), Γρίβα, Μπολιεράκη (46΄Μπερατη).

Πηγή: aitosports.gr

 

Διαβάστηκε 624 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.