Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2018 22:23

Η Αερολέσχη Αγρινίου προσκαλεί τους φίλους της πτήσης στην έδρα της, στο παλαιό πολιτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου για την γιορτή της Αεροπορίας (Σ/Κ 10-11/11/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε λίγες μέρες (Πέμπτη 8 Νοεμβρίου) έχουμε τον εορτασμό του προστάτη της Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ και την γιορτή της Αεροπορίας.

Η Αερολέσχη Αγρινίου λαμβάνοντας υπ'οψιν το γεγονός οτι το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της 132 ΣΜ στα Καλύβια θα είναι κλειστό, προσκαλεί τους φίλους της Πτήσης και των Αεροπορικών Μηχανών το Σ/Κ 10-11/11/2018 στην έδρα της - το Παλαιό Πολιτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου στο Δοκίμι - για να τους ξεναγήσει στις πτητικές συσκευές και στα μυστικά της πτήσης.

Πτήσεις θα πραγματοποιηθούν αφού το επιτρέψει ο καιρός.

Για σχολεία ή άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα που θέλουν να επισκευθούν ομαδικά κάποια εργάσιμη μέρα εκτός Σ/Κ το Αεροδρόμιο, θα πρέπει να υπάρξει πιο πριν, επικοινωνία με τον πρόεδρο της Αερολέσχης Κον Σβόλη Αθανάσιο (τηλ. λέσχης 2641028724 ή κιν.τηλ. 6974545657) για τις λεπτομέρειες.

 

Διαβάστηκε 1196 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.