Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:20 πμ
 
wm small
Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2018 18:01

Θετική εξέλιξη για το γήπεδο του Μύτικα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνάντηση μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και του πολιτευτή Αιτωλοακαρνανίας κ. Σταύρου Καραγκούνη έλαβε χώρα στο περιθώριο της χθεσινής ποδοσφαιρικής αναμέτρησης Πανιώνιος – Παναιτωλικός στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του mytikaspress.blogspot.com, ο κ. Καραγκούνης έθεσε στον Υφυπουργό θέματα που άπτονται των αθλητικών υποδομών της Αιτωλοακαρνανίας, ανάμεσα στα οποία και το γήπεδο του Μύτικα.

Σύμφωνα λοιπόν με το εν λόγο δημοσίευμα, ο κ. Καραγκούνης πληροφόρησε τον κ. Βασιλειάδη για το γήπεδο και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για θετική ανταπόκριση.

Η όλη διαδικασία θα γίνει μέσω της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και το γήπεδο του Μύτικα θα ενταχθεί στο πρόγραμμα δημιουργίας γηπέδων με συνθετικό χλοοτάπητα που τρέχει ανά την Ελληνική Επικράτεια.

Στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού υπάρχει κατατεθειμένη σχετική μελέτη για το γήπεδο του Μύτικα και μπορεί να ενταχθεί με βάση αυτή στο εν λόγω πρόγραμμα.

Η περιοχή δικαιούται άλλωστε ένα γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα και αυτό του Μύτικα πληρεί όλες τις προϋποθέσεις, μιας και πρόκειται για ένα γήπεδο από χρόνια νομιμοποιημένο, με σωστές διαστάσεις και με έτοιμη μελέτη τοποθέτησης πλαστικού χλοοτάπητα κατατεθειμένη στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Αξίζει να αναφερθεί ότι δύο χρονιές η ομάδα του Μύτικα ανέβηκε στην Α’ κατηγορία των τοπικών πρωταθλημάτων και δήλωσε άρνηση να αγωνιστεί, εξ αιτίας της έλλειψης γηπέδου με χόρτο, όμως αυτό είναι το λιγότερο.

Σε μία περιοχή που από την άνοιξη έως το πέρας του Καλοκαιριού σημειώνεται μεγάλη αύξηση του πληθυσμού, με υποδομές στον τουρισμό να είναι σε εξέλιξη και σε φάση κατασκευής, με εξαιρετικές προοπτικές για τουριστική ανάπτυξη, ένα γήπεδο με χόρτο επιβάλλεται, ώστε να προσφέρει στον αθλητισμό και στον πολιτισμό της περιοχής.

Αυτό που αναμένουν πλέον οι κάτοικοι της περιοχή είναι να δουν αν θα γίνουν πράξη αυτές οι πρώτες πληροφορίες για το γήπεδο του Μύτικα. Αν θα ενταχθεί δηλαδή στο πρόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και πολύ περισσότερο αν θα αρχίσουν σύντομα εργασίες…

mytikaspress.blogspot.com

 

Διαβάστηκε 578 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.