Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:24 μμ
 
wm small
Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2018 01:38

Οι δηλώσεις του Γιάννη Διαμαντάκου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου με το Σ.Α. Στρατωνίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας Γιάννη Διαμαντάκου για τον αγώνα με το Σ.Α. Στρατωνίου την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο κλειστό της Αρναίας.

Αναλυτικά:

"Πρόκειται για μια πολύ σημαντική αναμέτρηση ως προς τη συνέχεια του πρωταθλήματος και παράλληλα μια αποστολή που κρύβει πολλές παγίδες. Η κυριότερη από αυτές είναι το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας του Στρατωνίου, το οποίο βέβαια δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές δυνατότητές της σε καμία περίπτωση. Είναι βέβαιο πως οι αντίπαλοί μας θα έχουν πολύ μεγαλύτερη πίεση σχετικά με την έκβαση του αποτελέσματος. Εμείς προσπαθούμε να βρούμε τις απαραίτητες ισορροπίες μετά τα προβλήματα τραυματισμών, που έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα. Καθοριστικό ρόλο θεωρώ πως θα έχει ο ρυθμός που θα καταφέρει να επιβάλλει μία εκ των ομάδων και η πιστή εφαρμογή του αγωνιστικού πλάνου, ιδιαίτερα σε κρίσιμα σημεία του αγώνα."

Διαβάστηκε 1065 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.