Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:46 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 17:43

Υπάρχει… ζωή χωρίς Κουλούρη και Μοράρ;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Ατρόμητος και ο Παναιτωλικός θα κληθούν αύριο να διαχειριστούν σημαντικές απουσίες, με κυριότερες των βασικών τους φορ, Κουλούρη και Μοράρ.

Με πάρα πολλές απουσίες θα παίξουν αύριο Ατρόμητος και Παναιτωλικός κόντρα σε ΠΑΟΚ και Πανιώνιο αντίστοιχα, με κυριότερες εκείνες των Κουλούρη και Μοράρ. Οι δύο τους φορ τέθηκαν για διαφορετικούς λόγους νοκ άουτ για ας δούμε τι «χάνουν» οι ομάδες τους, ξέχωρα από το γεγονός πως είναι οι πρώτοι που «ψάχνουν» οι συμπαίκτες τους όταν πάρουν κατοχή μπάλας.

*Ο Κουλούρης έχει πετύχει τα 7 από τα 13 γκολ του Ατρόμητου, ποσοστό 53,8%. Την ίδια στιγμή έχει κάνει τις 30 από τις 97 τελικές του, δηλαδή το 30,9%. Την ίδια στιγμή ο Ρουμάνος στράικερ σημείωσε ήδη 5 τέρματα σύνολο 11 που έχουν πανηγυρίσει οι «κυανοκίτρινοι» (45,5%), ενώ μετρά τις 20 από τις 65 τελικές τους (30,7%).

*Οι δύο παίκτες έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, καθώς ο μεν Κουλούρης είναι περισσότερο παίκτης του «κουτιού», ο δε Μοράρ διαθέτει πολύ καλά πόδια και απειλεί έξω από τα αντίπαλα καρέ. Ετσι ο πρώτος έβγαλε τις 24 από τις 63 τελικές της ομάδας του εντός της αντίπαλης περιοχής (38,1%), ενώ ο δεύτερος 9 από τις 35 «κυανοκίτρινες» εκτός των αντίστοιχων ορίων (25,7%).

*Αμφότεροι εκτελούν τα πέναλτι, ενώ ο Μοράρ και αρκετά φάουλ σε καλή θέση.

Τα παραπάνω νούμερα αποτυπώνουν ανάγλυφα την προσφορά των δυο τους στην επιθετική λειτουργία των ομάδων τους και φυσικά το πόσο μεγάλο είναι το κενό τους. Υπάρχει λοιπόν ζωή σε Περιστέρι και Αγρίνιο χωρίς Κουλούρη και Μοράρ; Αύριο το απόγευμα θα έχουμε μία… Α εικόνα…

Γιώργος Ντυμένος

Πηγή: gazzetta.gr

 

Διαβάστηκε 870 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.