Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  6:46 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 14:52

Μπελεβώνης: «Να μην επαναληφθεί… »

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού τόνισε πως στα «καναρίνια» δεν αρμόζει η χθεσινή εικόνα που έδειξαν στην Κρήτη.

Εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδος είναι πιθανό να βρεθεί ο Παναιτωλικός μετά το χθεσινό 0-0 της Κρήτης. Εκείνο που προβλημάτισε τα «καναρίνια» ήταν η κυρίως εικόνα της ομάδας και όχι το αποτέλεσμα, κάτι που αποτυπώθηκε στα όσα είπε ο Γεράσιμος Μπελεβώνης, με αφορμή την αναμέτρηση κόντρα στον Κισσαμικό.

Ο πρόεδρος των «κυανοκίτρινων» σε σχετική ερώτηση που του έγινε απάντησε πως στο μέλλον δεν πρέπει να επαναληφθούν ανάλογες εμφανίσεις και δεν έκρυψε την πικρία του. «Μας στεναχωρεί η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα. Δεν ταιριάζει στον Παναιτωλικό και μας δημιουργεί προβληματισμό. Γνωρίζουμε τις πραγματικές δυνατότητες και γι’ αυτό απογοητευόμαστε με την εμφάνιση και το αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά.

Κλείνοντας μάλιστα έστειλε το… μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. «Ο καθένας μας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του για να μην επαναληφθεί. Δεν υπάρχει δικαιολογία για κανέναν».

Διαβάστηκε 1095 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.