Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:27 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 03:07

Τί σημαίνουν τα όνειρα που βλέπουμε για την καθημερινότητα μας;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εστω και μία φορά στη ζωή του, λογικά, ο καθένας έχει νιώσει αυτή την αίσθηση ελευθερίας που προσφέρει η ικανότητα να πετά ο άνθρωπος. Στον ύπνο του βέβαια.

Πρόκειται για ένα από τα πιο κοινά όνειρα. Οπως εκείνο στο οποίο κάποιος βλέπει ότι πέφτει ή ότι τον κυνηγούν. Τι κρύβουν όλα αυτά όμως;

Το Business Insider μίλησε με τον ψυχολόγο Ιαν Γουάλας, ο οποίος έχει «ερμηνεύσει» πάνω από 150.000 όνειρα, τα τελευταία 30 χρόνια. Εφτιαξε λοιπόν μία λίστα με τα 9 πιο κοινά όνειρα και το τι σημαίνει αυτός, για την ψυχολογία και την καθημερινότητα του ανθρώπου που τα βλέπει.

9. Οταν βρίσκεις ένα αχρησιμοποίητο δωμάτιο
Τα δωμάτια ενός σπιτιού αντιπροσωπεύουν τις διαφορετικές πλευρές του χαρακτήρα. Οπότε, όταν κάποιος βρίσκει ένα αχρησιμοποίητο δωμάτιο, αυτό σημαίνει ότι ανακαλύπτει ένα ταλέντο το οποίο δεν γνώριζε ότι είχε.

8. Ενα όχημα εκτός ελέγχου
Το αυτοκίνητο αντιπροσωπεύει την ικανότητα του ανθρώπου να κάνει σταθερή πρόοδο προς ένα συγκεκριμένο στόχο. Μπορεί αυτός που βλέπει κάτι τέτοιο να αισθάνεται ότι δεν έχει στα χέρια του τον έλεγχο, προσπαθώντας να φτάσει στην επιτυχία.

7. Πτώση
Η αίσθηση της πτώσης σε όνειρο υποδεικνύει ότι κάποιος κρατιέται «σφικτά» από μία συγκεκριμένη κατάσταση στη ζωή. Πρέπει να χαλαρώσει και να την αφήσει.

6. Πτήση
Η ικανότητα να πετά κανείς σημαίνει ότι απελευθερώθηκε από καταστάσεις που τον βάραιναν.

5. Οταν κάποιος δίνει εξετάσεις και είναι αδιάβαστος
Οι εξετάσεις αντιπροσωπεύουν τον τρόπο που κάποιος κρίνει την ικανότητά του να αποδίδει, οπότε αποκαλύπτει ότι κάποιος κριτικάρει την απόδοσή του στη ζωή.

4. Να είναι κάποιος γυμνός σε δημόσιο χώρο
Υποδεικνύει ότι υπάρχει μία κατάσταση που κάνει το άτομο να αισθάνεται ευάλωτο και εκτεθειμένο.

3. Οταν κάποιος δεν μπορεί να βρει τουαλέτα
Σημαίνει ότι υπάρχει ένα ζήτημα στο οποίο το άτομο δυσκολεύεται να εκφράσει τις πραγματικές του ανάγκες.

2. Δόντια που πέφτουν
Τα δόντια συμβολίζουν την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη που αισθάνεται κάποιος ότι έχει, οπότε το συγκεκριμένο όνειρο σημαίνει ότι υπάρχουν κάποιες καταστάσεις προκαλούν την κατάρρευση της αυτοπεποίθησης.

1. Οταν σε κυνηγάνε
Υπάρχει ένα ζήτημα το οποίο το άτομο θέλει να αντιμετωπίσει, αλλά δεν ξέρει με ποιο τρόπο να το κάνει.

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

 

Διαβάστηκε 2754 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.