Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:57 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015 22:37

Ξεχάστε τα σούπερ-γιοτ - Το μέλλον είναι τα πλωτά... νησιά! [φωτο-βίντεο]

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι δισεκατομμυριούχοι του μέλλοντος θα μπορούν πλέον να αποφεύγουν την... ταλαιπωρία του να πρέπει να πλεύσουν και να δέσουν τα superyachts τους καθώς ταξιδεύουν από το ένα πολυτελές νησί στο άλλο και απλά να απαιτούν να έρχεται το νησί σε αυτούς!

Οι σχεδιαστές έχουν καταλήξει στα σχέδια για ένα πλωτό ιδιωτικό νησί που θα μπορεί να μετακινηθεί οπουδήποτε στον κόσμο, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες τους να μετακινούν ολόκληρο το πολυτελές θέρετρο τους, σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών ή σε περίπτωση που κάτι τους ενοχλήσει.

Innovative: Designers have come up with plans for a floating private island that could be moved anywhere in the world

Με μια τεράστια σουίτα σε ύψος 80 μέτρων, καταρράκτες και ένα ελικοδρόμιο, το πλωτό νησί θα προσφέρει στους πλούσιους ιδιοκτήτες του πολλά περισσότερο από ένα σούπερ-γιοτ.

Οι ιδιοκτήτες του νησιού θα έχουν απίστευτη θέα από το ρετιρέ, στο οποίο θα οδηγούνται από έναν ανελκυστήρα.

Room for all: The island would allow its owners to simply weigh anchor and move their entire luxury resort whenever they want

Γύρω από το συγκρότημα, οι κάτοικοι θα βρουν όλες τις ανέσεις που θα περίμενε κανείς σε έναν χερσαίο τροπικό παράδεισο, συμπεριλαμβανομένου ενός σπα, γυμναστηρίου, σαλονιού ομορφιάς, μπαρ και πισίνας.

Picturesque: With a 80 metre high penthouse suite and its own waterfalls, the movable island offers its owner far more than a superyacht

Τα πλάνα είναι ήδη έτοιμα στο Migaloo Private Submersible Yachts και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακότατο!

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

 

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 3488 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.