Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:21 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 14:34

Στην υπογραφή της σύμβασης «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΠΟΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ» προϋπολογισμού 4.800.000,00 Ευρώ προχώρησε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην σημασία του έργου αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου:

«Το πρώτο έργο της Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης  παίρνει σάρκα και οστά. Μια μελέτη που θα αλλάξει την φυσιογνωμία της πόλης. Πρόκειται ουσιαστικά  για το πρώτο έργο της ΒΑΑ στην χώρα το οποίο υλοποιείται στο Αγρίνιο. Η Δημοτική Αρχή με τεκμηριωμένη πρόταση και ξεκάθαρο όραμα προχωρά σε μια σειρά παρεμβάσεων που θα αναβαθμίσουν  και κυρίως θα αναδείξουν την εμπορική  και επιχειρηματική ταυτότητα της πόλης.   

Όπως έχουμε ήδη εξηγήσει το έργο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κατασκευή κυκλικού κόμβου και δικτύων υποδομών, διαμόρφωση δρόμων και πεζοδρομίων, δημιουργία νησίδων πρασίνου.

Ένα σύνολο παρεμβάσεων που αναδεικνύει  την αναπτυξιακή προοπτική και ενσαρκώνει τον στρατηγικό σχεδιασμό μας για το Αγρίνιο. Σήμερα έγινε η αρχή. Το Αγρίνιο προχωρά μπροστά με όραμα και σχεδιασμό».

 

Διαβάστηκε 464 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.