Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  8:11 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 09:50

Επιβράβευση στον πρώτο επιτυχόντα του Αγρινίου στα Παιδαγωγικά Τμήματα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου εξέφρασε, με ανακοίνωση, τις θερμές ευχαριστίες του στον επιθυμούντα την ανωνυμία του συμπολίτη, ο οποίος διέθεσε χρηματικό ποσό 1000 ευρώ για την βράβευση του πρώτου μαθητή των Γενικών Λυκείων του Δήμου Αγρινίου στα Παιδαγωγικά Τμήματα.

Κατά το τρέχον σχολικό έτος 2018-19 το συγκεκριμένο βραβείο απονεμήθηκε σε μαθητή του σχολείου, διότι συγκέντρωσε τα περισσότερα μόρια (17.045) μεταξύ των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων 2018 των Γενικών Λυκείων του Δήμου Αγρινίου στον τομέα του και πέτυχε την εισαγωγή του στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

«Ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρει τον μαθητή και τού εύχεται καλές σπουδές και πρόοδο στη ζωή του» αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση της Διεύθυνσης και των διδασκόντων 2ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 566 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.