Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:03 πμ
 
wm small
Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 17:46

Η Galerie δημιουργών δίνει βήμα σε νέους δημιουργούς και ερμηνευτές!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Galerie δημιουργών  δίνει βήμα σε νέους δημιουργούς  και ερμηνευτές!

Ζούμε σε μία χώρα που όλοι μας έχουμε αισθανθεί την αδυναμία στήριξης αξιοκρατικά, νέων, ελπιδοφόρων και κυρίως ποιοτικών καλλιτεχνικών προσπαθειών. Έτσι, μέσα από τον ρόλο μου ως καλλιτεχνικά υπεύθυνη στην  Galerie δημιουργών και μαζί με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του χώρου Τάσο Ιωάννου, παίρνουμε  την  πρωτοβουλία της παραχώρησης μίας Τετάρτης κάθε μήνα, του άρτια εξοπλισμένου και καταξιωμένου στην συνείδηση των καλλιτεχνών και των θαμώνων του, χώρου μας, σε νέους δημιουργούς, συγγραφείς, ποιητές,  κ.α έτσι ώστε να  παρουσιάσουν το έργο τους.

Ανοίγοντας την πόρτα μας, ευελπιστούμε να σταθούμε αρωγοί στις πρώτες δυσκολίες που συναντά ένας δημιουργός στην προσπάθεια του να επικοινωνήσει το έργο του όντας ακόμα «άγνωστος και μη επώνυμος κατά το σύστημα».

Mπορείτε να στείλετε δείγμα του έργου σας  και να δηλώσετε την επιθυμία σας να συμμετέχετε  στα παρακάτω  emails:

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ

Ευελπιστούμε να βγουν στο φως σημαντικές καλλιτεχνικές προσπάθειες !

Με εκτίμηση

Πηγή Λυκούδη

Συνθέτις και καλλιτεχνικά υπεύθυνη στην Galerie δημιουργών

Τάσος  Ιωάννου

Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων στην Galerie δημιουργών

http://galeriedimiourgon.gr/site1/

 

Διαβάστηκε 1184 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.