Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:09 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 20:38

Νικηφόρο ξεκίνημα για τον Άρη Αιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νικηφόρο ήταν το νέο ξεκίνημα της ιστορικής ομάδας του «Άρη Αιτωλικού» για το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. Νίκησε την ομάδα της θύελλας Αγίου Ανδρέα με το ευρύ σκορ 5-0.

Τα τέρματα πέτυχαν ο Κοντοπάνος Ανδρέας, Αργυρόπουλος Γεώργιος (2), Κανταρέλος Γεώργιος, Μπότας Ιωάννης.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά που ήταν στην αποστολή της ομάδας μας για τον σημερινό εναρκτήριο αγώνα, ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

Όρθιοι από αριστερά : Rama Irild, Σιδηρας Ιωάννης, Σαρδελης Χρήστος, Κοντοπανος Ανδρέας, Γκεζεπης Αναστάσιος, Φιλιμεγκας Αλέξανδρος, Κράνης Διονύσιος, Μπότας Ιωάννης, Βλαχακης Δημήτριος, Ζέρβας Νεκτάριος, Κουρτης Νεκτάριος, Κυριακης Χρήστος (Προπονητής).

Καθήμενοι από αριστερά : Φουντας Αλέξανδρος, Τσίρκας Γεώργιος, Κανταρελος Γεώργιος, Λυρος Γρηγόρης, Αργυρόπουλος Γεώργιος, Ζουκας Ιωάννης, Μπαστανης Βασίλης, Γεωργούσης Γεώργιος, και οι μικροί Κατσούλας Δημήτριος, Χρυσοβαλαντης Παναγιωτοπουλος.

Επιμέλεια : Κώστας Αργυρόπουλος

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 1268 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.